Jag heter Gunilla Sandberg och undervisar i Ashtangayoga enligt traditionen Pattabhi Jois, och i Yinyoga.

2011 provade jag Ashtangayogan och började träna mer regelbundet.

Efter att ha yogat för Sharath 2014 bestämde jag mig för att utbilda mig till Ashtangayogalärare. Jag älskar att dela med mig av denna fantastiska metod. Med mjukhet och tydlighet leder jag dig i din takt.

2015 utbildade jag mig även till Yinyogalärare och gick en vidareutbildning 2016. Yinyogan ser jag som ett bra komplement till Ashtangayogan.

Jag går regelbundet på workshops och föreläsningar för att vidarutveckla mig.

 

Jag kommer alltid att se mig själv som elev där min lärare hjälper mig att utvecklas, vilket jag för vidare till mina elever.

"All is good "

Jag heter Sussie Nicklasson 

 

Yoga handlar om att stilla sinnet och för mig är Ashtanga yogan en helande metod.

 

Jag delar gärna med mig av den kunskap och de erfarenheter jag fått under mina ca 6 år av regelbunden träning, ett lärlingsprogram, några resor till Mysore i Indien och en del workshops. 


”It is all about the breath, the rest is just a circus” -S K Pattabhi Jois.

Jag heter Sara Björs, jag praktiserar Ashtanga yoga sedan 2009 och är Auktoriserad nivå 1 av KPJAYI. Jag har tillbringat mycket tid i Mysore, Indien där jag har yogat under R. Sharath Jois. Jag har även gått Richard Freemans Teacher Intensive i Boulder, Colorado, USA. Jag bygger vidare på min justeringsteknik genom att regelbundet assistera min lärare samt går ofta kurser och workshops i bland annat yogafilosofi. Jag arbetar även som leg. Fysioterapeut och flätar samman denna kunskap med yogan.

”Ashtanga untangle our bodies, unravel our minds and make room within ourselves for consciousness to breathe” – Ty Landrum.

 

 

Helena Frentzell

Ashtangatyogat sedan 2011, jag började yoga för Ann Svärdfelt hon har guidat mig med Ashtangayogans metod till att leva ett mer balanserat liv och den resan fortsätter, att försöka hitta balans i livet, (det är som med kondition, man måste underhålla den :) Att undervisa är ett sätt för mig att fördjupa mig i yoga, och det är väldigt roligt att träffa människor och se dem utvecklas, både fysiskt och psykiskt. Jag har lång erfarenhet av undervisning då jag tidigare arbetade som danslärare.

Jeanette.jpg

Jag heter Jeanette Runol och jobbar heltid som yogalärare.

Det är fantastiskt att få guida människor att utvecklas i yoga och att se dem att må bättre av det.

 

Jag är utbildad i mediyoga, kundaliniyoga, yinyoga och Ashtangayoga.

Vilken yogaform vi väljer är bara olika vägar att nå samma mål, att stilla sinnet.

 

Jag hoppas vi ses i yogasalen!

  • Facebook B&W