Gunilla.jpg

Jag heter Gunilla Sandberg och undervisar i Ashtangayoga enligt traditionen Pattabhi Jois, och i Yinyoga.

2011 provade jag Ashtangayogan och började träna mer regelbundet för Ann Svärdfelt.

Efter att ha yogat för Sharath 2013 bestämde jag mig för att utbilda mig till lärare. Jag har även gått på en del workshop bl a.Petri, Anne Nuoto, Sharat, Jörgen Christensson, Isabella mfl.

2018 började jag träna för min lärare Isabella Nitschke och även gått en fördjupningskurs, workshops och utvecklas som elev och lärare.

Jag älskar att dela med mig av denna fantastiska metod och allt jag lär mig. Med mjukhet och tydlighet leder jag dig i din takt.

 

2015 utbildade jag mig även till Yinyogalärare och gick en vidareutbildning 2016. Yinyogan ser jag som ett bra komplement till Ashtangayogan

Jag kommer alltid att se mig själv som elev där min lärare hjälper mig att utvecklas, vilket jag för vidare till mina elever.

"All is good "

Helena FrentzellAshtangatyogat sedan 2011, jag började yoga för Ann Svärdfelt hon har guidat mig med Ashtangayogans metod till att leva ett mer balanserat liv och den resan fortsätter, att försöka hitta balans i livet, (det är som med kondition, man måste underhålla den :) Att undervisa är ett sätt för mig att fördjupa mig i yoga, och det är väldigt roligt att träffa människor och se dem utvecklas, både fysiskt och psykiskt. Jag har lång erfarenhet av undervisning då jag tidigare arbetade som danslärare.

 

 

48398674_333158470838873_129233086452020
Sussie.jpg

Jag heter Sussie Nicklasson 

 

Yoga handlar om att stilla sinnet och för mig är Ashtanga yogan en helande metod.

 

Jag delar gärna med mig av den kunskap och de erfarenheter jag fått under mina ca 6 år av regelbunden träning, ett lärlingsprogram, några resor till Mysore i Indien och en del workshops. 


”It is all about the breath, the rest is just a circus” -S K Pattabhi Jois.

640-532336496-om-symbol.jpg