GRUNDKURS  

Här lär du dig grunderna i yoga och bygger styrka och smidighet från grunden, du kommer att guidas igenom olika positioner en efter en och bygga på efter hand. Redan efter ett par gånger kommer du att känna dig mer stark, flexibel och rörlig. Yogan motverkar även stress, utbrändhet och sömnlöshet. Du har även fri tillgång till mysoreklasserna onsdagar 18.30, torsdagar 18.00 och stela män sön kl 18.00 under grundkursen.

Lärare: Gunilla & Sussi

STELA MÄN GRUNDURS

"Yoga som träning", här lär du dig grunderna i yoga och bygger styrka och smidighet från grunden, du kommer att guidas igenom olika positioner en efter en och bygga på efter hand. Redan efter ett par gånger kommer du att känna dig mer stark, flexibel och rörlig. Yogan motverkar även stress, utbrändhet och sömnlöshet.

Tisdagar kl 18.45 10gr 1350kr med fortsättning. Missade gånger går att ta igen torsdagar kl 18.00

Lärare: Sara Björs

BASIC I / MYSORE

En ledd klass för nybörjare som gått grundkurs eller varit några gr på mysore och för vana utövare.

Läraren leder Suryanamaskara A & B (solhälsningar) stående ställningar fram till parsvottanasana. Med fokus på andningen, bandhas och dristi leder läraren dig genom att räkna igenom vinyasa (ställningarna). Dom som vill fortsätter med mysore

Lärare: Gunilla Sandberg

 

ASHTANAGA HALVA SERIEN 

En klass för mer erfarna. Lärararen leder klassen genom Suryanamaskara A & B (solhälsningar) stående och sittande ställningar fram till Navasana och avslutas med nedvarvningssekvens I ett ganska högt tempo med fokus på lugna djupa andetag.Passar dom som utövat mer eller vill gå vidare från  Basic II.

Lärare: Gunilla Sandberg

MYSOREKLASS 

Rulla ut din matta och tillsammans leder jag dig i din takt och lär ut ställningarna en efter en. Som att ha en egen P.T. inga förkunskaper krävs här får du guidning format för just dig.

Det är dropp in system, tänk att du behöver ge din träning 75 minuter.

En klass som passar alla. Nybörjare som erfaren. "Allt som krävs är ett öppet sinne"

Suzette Nicklasson  Gunilla Sandberg

 

MORGON YOGA seniorer 10%

-yin och yang
Vi kombinerar lugna avslappnande positioner med flödande dynamiska rörelser som sträcker ut kroppen och gör dig smidigare. Vi balanserar kroppen och sinnet Alla är välkomna 
Lärare: Jeanette Runol
16gr1990kr eller 10/20-kort

STELA MÄN 

Fortsättningskurs för dej som gått grundkursen Yoga för stela män och val fortsätta att yoga i en grupp med män. Här bygger vi på med fler ställningar och du kommer att guidas igenom de olika positionerna. Yogan stärker din kropp och gör den smidigare. Det är en träningsform för både kropp och själ. Yogan motverkar även stress, utbrändhet och sömnlöshet.

Lärare: Sara Björs

YINYOGA 

En lugn meditativ yogaform där du fokuserar på yindelarna i kroppen som skelett, bindväv, ligament, inre organ de så kallade meridianerna.

Du stannar i varje ställning mellan 3-5 min och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden och slappnar av och låter kroppen och dina muskler slappna av helt. En skön yogaform som passar alla i dagens höga tempo och ett bra komplement  till ashtangayogan. Passar nybörjare som van utövare

Lärare: Gunilla Sandberg

  • Facebook B&W